2022届英语周报高二新课程第4答案

2022-05-14 14:51 
衡水金卷2021答案 衡水金卷2021答案

2022届英语周报高二新课程第4答案,目前我们已经整理了2022届英语周报高二新课程第4答案的各科答案和试卷,更多全国大联考请关注本网站。

2022届英语周报高二新课程第4答案

image.png@!test

短文改错Last Saturday, we participated in a an activity organized by our school to act as trafficconductors. We arrived at the appointing( appointed) place on time. We handed out leaflets to passerby( passers-by ) telling them the importance of following traffic rules. We also stand( stood )onthe street to help direct the traffic. Even kids knew that they should wait for the traffic light to turngreen after( before) crossing a road, but still there was a young man which( that /who )ignoredthe traffic lights I stopped him and warned him of the seriously( serious consequences of breakingtraffic rules. This activity was( *iiwas )offered us a chance to contribute to my( our )society. Itreally improved our sense of duty(to)obey the traffic rules

image.png@!test

17.A解析:发人深省:启发人深刻思考而有所觉悟。醍醐灌顶:比喻灌输智慧,使人彻底醒悟。熟视无睹:虽然经常看见,还跟没看见一样,指对应关心的事物漠不关心。目不忍睹:形容景象十分凄惨,使人不忍心看。扩大:使(范围、规模等)比原来大。扩充:扩大充实。作风:(思想上、工作上和生活上)表现出来的态度、行为。本领:技能;能力。18.A解析:B.与后文不衔接。C.后文并没有强调“目光长远”的问题。D.颇为片面9.B解析:先“心”,再“言”,最后再“行”更符合逻辑,且“心有所畏”“言有所戒”“行有所止”更合理;“被称得上”不合逻辑。

本文地址:https://www.linweis.com/lin/229274.html
关注我们:请关注一下我们的微信公众号:扫描二维码经典文章网的公众号,公众号:******
版权声明:本文为原创文章,版权归 admin 所有,欢迎分享本文,转载请保留出处!
衡水金卷2021答案
相关文章 关键词:

评论已关闭!